Service

Service-ul Mival Class beneficiaza de urmatoarele:

Zona de asteptare clienti ce permite vizualizarea permanenta a interventiilor care se efectueaza asupra masinii dumneavoastra si de asemenea service-ul nostru beneficiaza de un sistem monitorizare video ce poate fi accesat de clienti pe durata reparatiilor.

Masina dumnevoastra este monitorizata in permanenta!

Zona de mecanica ce este compusa din 8 puncte de lucru cu aparatura de ultima generatie si personal dedicat ce se adreseaza atat marcilor Renault cat si multimarca.

Lucrarile de complexitate dedicate fiecarei marci si autovehicol sunt rezolvate cu maxima operativitate. Accesul la documentatia tehnica permite aplicarea celor mai noi si performante metode de reparatie aprobate de catre constructor. Echipamentele tehnice de varf sunt menite sa iti ofere din prima clipa siguranta si incredere.

Departamentul de piese schimb care este disponibil in locatia noastra si dispune de serviciul de vanzare directa catre client atat pentru piese Renault cat si alte marci

Piesele de schimb originale Renault sunt produse special pentru autovehiculul dumneavoastra si garanteaza calitate si siguranta, pentru a putea conduce linistit. Te asteapta un birou de relatii cu clientii rapid si eficient, cu colaboratori competenti si cu toate avantajele pieselor de schimb originale: performanta si garantie.

Zona de geometrie computerizata si de asemenea stand pentru testarea franelor la autovehicule.

Diagnoza computerizata este operata de personal calificat cu cerificare Renault.

Totodata service-ul nostru beneficiaza si de cele mai noi programe de testare multimarca.

Sistemele de diagnoza computerizata ofera avantaje deosebite pentru client prin diagnosticarea mai rapida a necesarului de reparatii ale masinii, monitorizarea parametrilor de functionare care permit aplicarea de actiuni profilactice evitand astfel riscul reintoarcerii in service in termene nestabilite, eventuale recomandari privind exploatarea autovehiculului in bune conditii de catre client si nu in ultimul rand scurtarea timpului de imobilizare in service a autovehiculului.